צדי צרפתי והפילהרמונית הישראלית
קונצרט חייו
קונצרט חייו
20:00 |
יום א׳
תל אביב
כשעתיים כולל הפסקה
היכל התרבות ע"ש צ'רלס ברונפמן, ת"אאולם הקונצרטים ע"ש לאוי
כשעתיים כולל הפסקה
ש"ח 185-375
ש"ח 185-375
כשעתיים כולל הפסקה

צדי צרפתי על הבמה בקונצרט חייו – מסע מרתק, קריירה ודרך מרגשת של שבעים שנים, שהם למעשה תולדות הבידור והזמר הישראלי. מהימים כשחקן צעיר בתחילת דרכו, דרך בימוי האמנים, ההצגות ומופעי הבידור הגדולים של התרבות הישראלית.
ביחד עם הפילהרמונית הישראלית יזכו השירים לעיבודים מיוחדים ומרגשים אותם יבצעו מגוון זמרים ושחקנים אותם פגש במסעו.
בגיל עשר צדי צרפתי התאהב בעולם הבמה, הבידור והתיאטרון כשנבחר להשתתף בסרט קולנוע. בגיל שלוש עשרה כבר היה שחקן בתיאטרון הקאמרי, אליו שב גם לאחר שירותו בלהקת פיקוד מרכז. עד גיל עשרים ותשע הוא הספיק להשתתף בכמה מהפקות הבמה המצליחות בישראל ובהן שלמה המלך ושלמי הסנדלר, פונדק הרוחות, כנרת כנרת והמחזמר שיער.
אבל אז הוא החליט לרדת מהבמה והפך בן לילה לאחד הבמאים המצליחים והמבוקשים בישראל בזכות ערב היחיד שבנה לחוה אלברשטיין.
לאורך השנים הוא ביים מחזות ומחזות זמר, מופעי בידור, תכניות טלוויזיה, ערבי יחיד, נאמברים באירוויזיון, מופעים לילדים ואת מיטב האמנים בישראל. ברשימה הארוכה והמפוארת של רגעים גדולים בתרבות הישראלית שהוא עיצב אפשר למצוא את ״בוסתן ספרדי״, ״יוסף וכתונת הפסים״, ״מצחיקונת״, ״שורת המקהלה״, ״אנני״, ״ילדי הכרך״, ״לילי גם״, ״אירמה לה דוס״, ״קזבלן״, ״סיפור הפרברים״, ״הטוב הרע והנערה״, ״ברנשים וחלומות״, ״ערב שירי נעמי שמר״ של חבורת בימות, מופעי הפסטיגל ופסטיבל שירי הילדים ועבודה ארוכת שנים עם אמנים מהשורה הראשונה בזמר העברי. לאורך השנים זכה בפרס רוזנבלום למפעל חיים, בפרס מילוא, בפרס אמ״י למפעל חיים, באות נבון ובתואר יקיר העיר תל אביב.
ערב שלוקח את הקהל למסע תרבותי שבו מתגשמים חלומות, שואפים אויר פסגות ולפעמים גם מתרסקים בגדול רק כדי לקום למחרת ולהמשיך כרגיל, כי העולם במה וכולנו שחקנים.
עיבודים וניהול מוזיקלי – יונתן קרת
הפקת הערב בשיתוף פיסטוק אמנים